Nieuws

Bouwhekdoek inzetten als communicatiemiddel

bouwhekdoek

Reclame maken op een bouwplaats of festivalterrein? Misschien is het plaatsen van een bouwhekdoek iets voor jouw bedrijf. Je kunt zelf bepalen wat je op het doek wilt afdrukken, denk bijvoorbeeld aan je logo! Er zijn verschillende materialen voor het maken van een bouwhekdoek. In deze blog lees je wat de voordelen zijn en welke materialen voor jou geschikt zijn.

Aandacht trekken

Een bouwhekdoek is niet alleen handig als communicatiemiddel, ook zorgt het voor afscherming van bijvoorbeeld je bouwplaats. Niet alleen in de bouw worden deze doeken gebruikt, ook in de festivalwereld is deze vorm van communiceren ideaal. Zo zie je vaak hekken staan die bezoekers informatie geeft over de locatie van bijvoorbeeld de toiletten of EHBO-post.

Hoge kwaliteit

Bekende materialen voor een bouwhekdoek zijn mesh en PVC. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit en zullen door weer en wind mooi blijven. Welk doek bij u past, hangt af waar je het doek gaat gebruiken. Zo is een meshdoek winddoorlatend, hierdoor komt er minder spanning op het doek. Deze vorm wordt op een bouwplaats vaak gebruikt. Een PVC-doek (ook wel een zeildoek) is dicht. Een PVC-doek zorgt voor een scherpe opdruk. Het bedrukken van een reclameboodschap op dit doek is daarom een goede optie.

Aankoop van een bouwhekdoek

Twijfel je nog of een bouwhekdoek iets voor jouw bedrijf is? Je kunt je altijd laten informeren door een specialist van Dekker Vlaggen. Bouwhekdoeken worden snel geleverd, vaak heeft u binnen 5 werkdagen na bestelling uw vlag al binnen. Zo kan de bouw of het festival veilig doorgaan!
Gerelateerd: Op zoek naar een vlaggenmast? Of een Nederlandse vlag? Koop online bij Dekker Vlaggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *