Geen categorie

De leukste fashion items van het moment!

Of je nu als man of vrouw op zoek bent naar de nieuwste fashion en mode items dan zit je hier goed! De fashion wereld staat nooit stil omdat mode altijd doorgaat. Ongeacht hoe goed of slecht de economie ook is. En natuurlijk zijn er dan mensen die zuiniger aan moeten doen maar de mode stopt echt nooit. We leggen je graag uit welke mode items nu helemaal hip zijn!

Armbanden voor mannen

Mannen dragen steeds meer armbanden, iets wat je vroeger niet zag. Armbanden waren echt items voor de vrouw. Maar de mannen hebben de robuuste armbanden nu ook gevonden. En je kan dan in verschillende materialen denken zoals zilver, goud maar ook aan touw (geweven). Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaan armbanden van verschillende materialen. En armbanden, de vrouwen weten het al, zijn echt niet goedkoop. Dus je moet een behoorlijk budget hebben wil je weer wat moois willen kopen.

Chelsea boots

Een bijzonder fashion item zijn de Chelsea Boots. Deze boots werden vroeger door vrouwen gedragen maar zijn ook echt schoenen geworden voor mannen. Toen deze schoenen voor het eerst uitkwamen voor mannen moest ik zelf ook nog even goed kijken of dit wel klopte. Maar deze Chelsea Boots waren een gigantisch succes onder de man.

Cowboy Boots

Voor de vrouwen zijn de cowboy boots sinds 2019 wel echt heel erg hip en worden eigenlijk steeds hipper. Er zijn veel bekende merken ondertussen die deze cowboy boots hebben uitgebracht zoals de Sendra laarzen. Deze boots staan de vrouwen ook echt ontzettend goed en is daardoor echt een schot in de roos! Zeker voor de liefhebbers die er graag leuk bij willen lopen en nieuwe dingen durven uit te proberen. Heb jij al een paar Boots in je kast staan?