Geen categorie

Dit zijn de 3 beste herenjassen voor de lente

Dit zijn de 3 beste herenjassen voor de lente

Het zonnetje straalt, de vogeltjes fluiten en als je naar buiten kijkt krijg je vast een glimlach op je gezicht. De lente is in aantocht en naast dat dit seizoen veel vrolijkheid met zich mee brengt is er ook iets anders waar we naar uitkijken. Een nieuwe geweldige lentejas. Maar wat is een geweldige lentejas? Het merk Tommy Hilfiger met hun stijlvolle jassen weten er alles van, maar ook als je opzoek bent naar een ander model zijn er een paar favorieten. Dit zijn de drie beste herenjassen voor de lente. 

Wat is een goede lentejas? 

Een fijne lentejas heeft eigenlijk maar een aantal eisen waar het aan moet voldoen. Voorop staat het lichtgewicht materiaal, in de lente is het zelden té warm of té koud. Ook is het handig als de lentejas regenbestendig is. Met het Nederlandse klimaat zal het regelmatig voorkomen dat het voorjaars zonnetje ruimte maakt voor een flinke regenbui. En als laatste kan je rekening houden of de jas tijdloos is. Dit is niet een must, maar maakt het wel makkelijk dat je niet ieder jaar weer een nieuwe lentejas hoeft aan te schaffen. 

#1 Harrington jacket

De Harrington jacket is in veel opzichten de ultieme lentejas voor heren. Het gewicht en het model maken de Harrington een stijlvolle vervanging van een windjack. Een klassiek model is voorzien van omkeerbare knoopzakken en een opstaande kraag. De jas wordt vaak gesloten met een rits aan de voorkant. Een Harrington jacket is goed te dragen in je vrije tijd, maar ook voor over je zakelijke outfit past deze lentejas goed. 

#2 Bomber jacket

Voor de iets stoerdere mannen onder ons is er het bomber jacket. Al jaren niet meer weg te denken uit het modebeeld en daarom een tijdloze en veilige keuze. Het is eigenlijk een moderne variant op de Harrington jacket. Een bomber jacket is dan ook vooral geschikt om te combineren met een casual outfit. 

#3 Field jacket

Ben je opzoek naar een iets langer model jas, maar wel met een stoere uitstraling? Dan is een field jacket de juiste keuze. Deze jas is wat zwaarder dan een bomber jacket en een Harrington jacket, maar nog steeds geschikt voor de lente. Ook heeft een Field jaccket meer details zoals borstzakken, mouwknopen en klepzakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *