Geen categorie

Naar de top met Instagram

Hoe kan het toch dat veel van onze favoriete bloggers een prachtige Instagramfeed hebben waar je u tegen zegt, terwijl jij alleen maar overbelichte foto’s hebt waar je jezelf nog niet eens op kunt herkennen. We zijn stiekem jaloers op deze bloggers want ze doen het goed op Instagram en wij willen dat ook. Want veel volgers en likes geven je ergens wel een goed gevoel. Maar hoe krijg je dat voor elkaar dat ook jij een feed hebt waar anderen jaloers op zijn. Wij leggen je het uit!

Mooie foto’s op Instagram

Het begint allemaal bij een mooie feed vol prachtige foto’s. Een Instagram account met veel foto’s spreekt ook aan, kijk maar eens naar de Instagram accounts van personen die je volgt. Zij steken veel tijd in het maken van foto’s en daarnaast ook nog veel tijd in het bewerken van deze foto’s. De perfecte foto is namelijk niet in één keer maakt. Let er ook op dat je geen foto’s plaatst die wazig zijn of te donker zijn omdat er niet veel licht aanwezig was. Het plaatsen van zulke soort foto’s helpt namelijk niet bij het opkrikken van jouw Instagram profiel. Weet je niet hoe je moet beginnen? Kies dan voor Instagram uitbesteden.


Blijf posten op Instagram

Naast het plaatsen van mooie foto’s is het ook heel belangrijk om te blijven posten. Instagram hecht namelijk waarde aan jouw Instagram account en hoe vaker je post, hoe vaker je bovenaan in de tijdlijn van Instagram tevoorschijn komt. Heb je geen tijd om regelmatig wat te posten op Instagram? Dan kun je kiezen voor Instagram uitbesteden. Hiermee gaat een social media marketingbureau voor jou aan de slag en plaatst jouw berichten. Ook reageren ze op berichten en blijven ze nieuwe personen volgen om zo jouw bereik op Instagram te vergroten.