Geen categorie

Orakelkaarten voor belangrijke levensvragen

pexels-hristo-fidanov-1252869

Een antwoord vanuit het universum

Bij orakelkaarten geeft het universum met alle aards engelen en spirituele wezens antwoorden op belangrijke vragen en gebeurtenissen die tijdens het leven spelen. Soms weet je geen antwoord en kun je inzichten krijgen door het lezen van orakelkaarten. Orakels zijn eeuwenoude methoden om antwoorden te krijgen. In het oude Azië maar ook vroeger in Europa gebruikten Germanen al deze kaarten voor belangrijke vragen over het leven en het spirituele pad. Veel gebruikte thema’s zijn onder andere liefde, het maken van keuzes, dilemma’s en problemen in het leven. Ook zijn er diverse setjes orakelkaarten verkrijgbaar met elk een eigen thema.

Kaarten met Aarts engelen
Voor de beste wijsheid op het gebied van brandende levensvragen kunnen Aarts engel orakelkaarten een antwoord geven. Ze geven antwoorden vanuit het hart maar zorgen ook voor healing en het ontdekken van het levenspad. Hun boodschappen zullen bij het lezen van de kaarten automatisch verschijnen en via jouw gevoel binnen komen. Je krijgt innerlijke kracht en liefde samen met een antwoord op je vragen.

Liefdes kaarten
Problemen en vragen op het gebied van liefde komen veel voor. Denk aan keuzes, verliefdheid, zielsverwanten en relatieproblemen. Liefdes kaarten zullen helpen om je hart te volgen op het pad der liefde. Vaak hebben deze kaarten een hartje en soms met een holografische weergave. De boodschappen die zij overbrengen zijn zeer persoonlijk op jouw afgestemd en helpen je om de juiste keuze te maken vanuit het hart, de ziel en gevoel. Naast liefdes kaarten zijn er ook sprookjes figuren, heksen en healing van engelen mogelijk. Ook Wicca kan beoefend worden door middel van tarot. Wicca verbind jou en alles met de natuur. Elke kaart heeft zijn eigen symbolen en elk symbool verteld jou een boodschap waar je zelf wat mee kunt doen in je leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *