Geen categorie

Quarantainehobby’s

muziek

We zijn meer dan ooit gekluisterd aan ons huis en de muren komen zo langzamerhand op je af. Dit is dus dé tijd om een nieuwe hobby aan te leren. Zo kun je bijvoorbeeld piano leren spelen, is borduren helemaal hip en kun je een andere taal leren spreken. De hobbywereld is enorm groot, dus er is genoeg keuze!

Nieuw instrument

Sinds de lockdown-periode is de omzet van muziekwinkels enorm gestegen. Niet alleen de verkoop van ‘ouderwetse’ instrumenten is gestegen, ook de nieuwe generatie instrumenten zijn populair. Veel jongeren hebben de droom om een beroemde DJ te worden. Om deze droom waar te maken, hebben ze een DJ-set nodig. Toch is er ook een groot deel dat voor de piano of gitaar gaat. Door online-lessen te volgen, beheers je binnen no-time het instrument. Pianoles volgen? Dat kan ook via Emile van Leenen Piano’s

Borduren is hip

Een hobby die steeds populairder wordt, is borduren. Borduren is heel simpel en je hebt er niet veel voor nodig. Een lapje stof, naald en draad en je kunt al beginnen. Het internet staat vol inspiratie en er zijn genoeg filmpjes te vinden waarin de verschillende technieken uitgelegd worden. Dus: heb jij nog een canvastas, trui of dekbed liggen? Misschien kun je deze een make-over geven!

Vreemde taal

Na het zien van series zoals La casa de papel en Lupin, willen veel mensen Spaans of Frans leren praten. De talen klinken mooi en hoe leuk zou het zijn als je zelf deze talen beheerst? Er bestaan diverse apps waarmee je op een speelse manier verschillende talen kunt leren. Door het samen met een vriend te doen, wordt het nog leuker. Door een videogesprek kun je geleerde woorden en zinnen uitwisselen: leerzaam en ook nog gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *